• Ohjeita

    Ohjeita

Ohjeita osakkaille ja asukkaille

Muuttoilmoitus

Taloon muutettaessa tulee tehdä muuttoilmoitus huoltoyhtiölle (tai talonmiehelle).

Vesimaksut

Osakkaan velvollisuutena on ilmoittaa muutokset asukkaiden määrissä vesimaksujen laskuttamista varten. Ilmoitus pitää tehdä edellisen kuukauden aikana.

Muutoksia ei voi siten tehdä takautuvasti. Kaikista huoneistoista veloitetaan aina vähintään yksi vesimaksu, vaikka huoneisto olisi tyhjillään.

Tiedotteet ja yhtiökokouskutsut

Taloyhtiöiden osakkaat voivat ilmoittaa meille (asoy@vakain.fi) sähköpostiosoitteensa tiedotejakelulistalle liittymistä varten. Samoin osakas voi pyytää yhtiökokouskutsut sähköpostitse paperipostin sijaan.

Vikailmoitukset

Huoneistoissa tai muissa taloyhtiön tiloissa ilmenevistä vikatilanteista tulee ilmoittaa huoltoyhtiölle (tai talonmiehelle). jos korjaustarve on laaja tai tavanomaisesta poikkeava, ottaa huolto yhteyttä isännöitsijään sopiakseen toimintatavasta. Isännöitsijään voi ottaa yhteyttä, mikäli huoltoyhtiö ei ota vikailmoitusta käsittelyyn tai hoida asiaa sovitusti.

Avaimet ja lukitus​

Osakas voi tilata huoneistojen lisäavaimia. Isännöitsijä välittää pyynnön lukkoliikkeeseen, josta ollaan yhteydessä asiakkaaseen kun avaimet noudettavissa ja maksettavissa.

Osakehuoneistojen muutostyöt

Suosittelemme olemaan yhteydessä hyvissä ajoin liittyen huoneistoremonttien suunnitteluun. Ohjeistamme mitä suunnitelmia ja dokumentteja tarvitaan taloyhtiön lupakäsittelyä varten.

Isännöitsijäntodistus

Tilaa isännöitsijäntodistus

Sähköpostilla